Bonusi kladionica - Najbolji bonusi za sportsko klađenje

Internetske sportske kladionice uvijek pronalaze kreativne ponude sportskog klađenja kako bi privukle nove klijente i usrećile svoje postojeće klijente. Većina online kladionica nudi razne bonuse za sportsko klađenje koji nisu samo usmjereni na privlačenje novih klijenata, već i na zadržavanje postojećih klijenata da se vraćaju.

To je tajna bonusa sportske kladionice: oni dopuštaju kladioničaru da stekne nove kupce i zadrži svoje trenutne klijente. Postoje mnoge vrste bonusa za sportsko klađenje, a znati koji odabrati može biti malo zbunjujuće, čak ni najbolji bonus za sportsko klađenje neće biti toliko koristan ako ne znate kako funkcioniraju.

Kako zatražiti bonus za sportsko klađenje?

Ovaj vodič za klađenje neće biti potpun ako ne objasnimo kako zatražiti bonus za sportsko klađenje, pa evo ga. Ako vam je ovo prvi put, možete zatražiti bonus slijedeći korake u nastavku. Imajte na umu da iako su sve kladionice različite, ovi su koraci obično isti na svim legalnim mjestima za klađenje.

Korak 1 - Provjerite naš popis preporučenih kladionica i odaberite jednu.
Korak 2 - Posjetite web stranicu te kladionice i provjerite sve akcije.
Korak 3 - Pročitajte odredbe i uvjete dobrodoslice kladionice.
Korak 4 - Dovršite registraciju i prijavite se.
Korak 5 - Otvorite stranicu svog profila i potražite gumb na kojem piše "uplati". (*)
(*) Možda ćete morati ručno aktivirati bonus i/ili upotrijebiti kod prije uplate. Pročitajte odredbe i uvjete kako biste vidjeli postoje li neki posebni zahtjevi kao što je ovaj.
Korak 6 - Napravite svoj prvi depozit poštujući minimalni limit bonusa.
Korak 7 - Bonus za sportsko klađenje aktivirat će se automatski. Ako nije, kontaktirajte korisničku podršku.

Razlika naših bonusa za kladionice

Gamblingjudge.com neće samo pronaći najbolje bonuse za sportsko klađenje; također ćete dobiti temeljito objašnjenje o tome kako iskoristiti dobrodoslice kladionice za sportsko klađenje u svoju korist ili čak na koji je sport najteže kladiti se čak i uz mali depozit, poput £1. Velike su šanse da ste, ako trenutno koristite kladionicu, vidjeli mnoge bonuse sportskih kladionica u poticajima koji su usmjereni na vas kao postojećeg klijenta.

Ako ste istraživali druge online kladioničarske ponude ili sportske kladionice, tada ste nedvojbeno vidjeli mnoge druge poticaje koji su usmjereni na to da vas navedu da se prijavite kod njih. Gotovo svaki online kladioničar ima bonus koji vas čeka, a tu su i deseci najboljih bonusa za sportsko klađenje koje možete izabrati. Evo još nekoliko informacija o ponudama sportskog klađenja.

Ovo je najopsežniji vodič za najbolje bonuse za klađenje 2023. koji možete pronaći i sadrži sve što trebate znati o promotivnim ponudama sportskog klađenja. Također smo pripremili listu 5 najboljih offshore sportskih kladionica.

Kako funkcioniraju bonusi za sportsko klađenje?

Bonusi za sportsko klađenje

Postoje mnoge vrste kladioničarskih bonusa koji su dostupni ljubiteljima sportskog klađenja. Uvjeti i odredbe ovih vrhunskih bonusa za sportsko klađenje mogu se razlikovati od knjige do knjige, ali funkcioniraju uglavnom na isti način. Jedan od najčešćih bonusa kladioničarskih mjesta je bonus na polog na utakmicu. Možemo čak reći da je to najbolji bonus za sportsko klađenje.

Na površini, to je prilično jednostavno. Stranica za online kockanje odgovarat će vašem depozitu. Na primjer, ako je stopa podudaranja 100%, a vi uplatite 100 EUR, kladioničar će kreditirati vaš račun s još 100 EUR - zato su oni jedan od najboljih bonusa za sportsko klađenje.

Naravno, postoje ograničenja i drugi uvjeti koji će se primjenjivati pa je važno čitati sitna slova. Čak i najbolji bonus za klađenje može sadržavati nepoštene uvjete. Većina tih poticaja, međutim, slijedi isti princip.

Primjer bonusa za online klađenje

Recimo da vaša internetska kladionica nudi bonus na depozit do 300 €. To znači da ako uplatite 300 € na svoj račun, kladionica će dodati dodatnih 300 € na vaš račun.

To je prilično dobra ponuda i ovo je jedan od najboljih bonusa za sportsko klađenje, ali većina sportskih kladionica će imati ograničenja u načinu na koji možete koristiti ovaj bonus od 300 €. Gotovo svi imaju zahtjev za preokret. Zapravo, svi najbolji bonusi kladionica dolaze sa zahtjevom za klađenjem. U nastavku objašnjavamo detaljnije što je rollover u klađenju.

Ponude klađenja na mreži dolaze sa zahtjevima za klađenje

Sasvim je uobičajeno da će vas stranice za online kockanje natjerati da se kladite na depozit od 300 € plus bonus od 300 € najmanje 10 puta prije nego što budete kvalificirani da ih podignete kao gotovinu. Vjerojatno ćete to također morati učiniti unutar određenog vremenskog okvira.

Dakle, ako vaš bonus novac podliježe 10X preokretu unutar 14 dana od primitka. To znači da trebate staviti 6000 € u akciju unutar tog vremenskog okvira ili su ponuda i svi dobici izvedeni iz bonusa ništavni. Ako to uspijete učiniti, vaš bonus od 300 € jednako je dobar kao gotovina i može se povući u bilo kojem trenutku. Ako budete imali sreće, zahtjev za prelaskom će se primijeniti samo na bonus dio. Pobrinite se da znate pravila.

Još jednom, zahtjev za klađenjem dio je svake promocije, a čak ga i najbolji bonusi kladionice imaju. Ne možete pronaći bonus bez njega, tako da je najbolje što možete učiniti tražiti najniže stope uloga (tj. 20x i niže). U tom pogledu, najbolji bonusi kladionica su oni koji sadrže niske stope - što niže to bolje.

Ponude besplatnih klađenja: jedan od najboljih bonusa za klađenje

Ponude besplatnih klađenja

Savjet

Još jedan sličan koncept je besplatni bonus za klađenje, koji je također jedan od najboljih bonusa za sportsko klađenje. Ovo je na neki način ista ideja kao i odgovarajući bonus na polog, osim što bi igrač dobio besplatnu okladu koja odgovara iznosu njegovog pologa. Besplatna oklada od 25,00 € bit će dodijeljena korisniku koji položi 25,00 €. Baš poput odgovarajućeg novčanog bonusa, više će nego vjerojatno postojati zahtjevi za rollover koji će se morati ispuniti prije nego što taj novac bude dostupan za podizanje.

Možda ste vidjeli ponude za dnevna povećanja cijena i poboljšane koeficijente na web stranicama kao što su 22Bet, Mostbet ili Cbet? Ovo je još jedan atraktivan bonus za klađenje koji postaje vrlo popularan na mnogim stranicama za online klađenje. Iako su obično ograničeni na odabrane igre, i dalje su dobar alat za povećanje vašeg bankrolla.

Na primjer, ako se određeni događaj nudi po jednakom novcu, bonus s poboljšanim izgledima može ponuditi taj isti događaj po tečaju pet prema jedan. Dakle, umjesto dobitka od 100 € na ulog od 100 € na jednak iznos, dobitna oklada s poboljšanim koeficijentima može donijeti neto dobit od 500 €. Kao što se može očekivati, vjerojatno će biti vezanih nizova. Uobičajeno je da će sportska kladionica platiti korisniku kao da se radi o redovnoj okladi.

Dakle, uz jednake redovne koeficijente, pobjednik bi dobio originalnu okladu od 100 € plus 100 € dobitka. Preostali dio bonusa, koji bi u ovom slučaju iznosio 400 €, tretirat će se kao bilo koji drugi bonus. To znači da će se vjerojatno morati vratiti prije nego što se povuče.

Zahtjevi za klađenje na sportski bonus

Zahtjevi za klađenje na sportske bonuse razlikuju se od knjige do knjige, ali većina ih je vrlo slične prirode. Oni obično uključuju prevrtanja unutar određenog vremenskog okvira i ograničenja omjera. Ovo se ne odnosi samo na sportske kladionice, već i na poker sobe i online kasina. U slučaju bonusa za polog na utakmicu i bonusa za besplatne oklade, gotovo uvijek postoji ograničenje.

Bonus za sportsko klađenje u pravilu uvijek zahtijeva uvjet za klađenje. Dnevni bonusi kladionice, tjedni bonusi i besplatne oklade, ponude za ponovno učitavanje klađenja, čak i ponude za besplatne oklade za postojeće korisnike: sve ovo postaje aktivno tek nakon što se ispune zahtjevi za klađenje. (Možemo reći da su jedina iznimka ponude povrata novca i povrata novca.) Sustav jednostavno funkcionira ovako:

Važnost uvjeta klađenja je u tome što oni određuju koliko je bonus za sportsko klađenje povoljan. Razmotrite, na primjer, bonus za prijavu koji odgovara vašem prvom depozitu za 500%: Ovo je nevjerojatan broj jer znači da uplatite 10 EUR i dobijete 50 EUR. Međutim, ako je stopa uloga u ovoj ponudi, na primjer, 60x, morali biste uložiti 600 EUR čak i za investiciju od 10 EUR (10 x 60). To čini bonus neupotrebljivim, posebno za kladioce koji imaju problema s budžetom. Stoga je najvažnije znati da uvijek trebate odabrati bonuse za sportsko klađenje s niskim stopama uloga. Idealno, ova stopa ne bi trebala premašiti 10x za bonuse za sportsko klađenje.

Ostali savjeti o odabiru i korištenju bonusa za sportsko klađenje

Prijavite se za besplatne oklade, ponude klađenja s povratom novca ili ponude bonusa bez rizika lako je iskoristiti. Zamislite da imate račun s dvije odvojene sportske kladionice koje obje nude bonus od 25 € besplatnog klađenja. Pametan kladioničar može staviti jednu od besplatnih oklada od 25 € na momčad na prvoj sportskoj kladionici, a drugih besplatnih oklada od 25 € na suprotnu momčad na drugoj sportskoj kladionici. Možete dobiti veliko ili malo, ali pobijedit ćete u svakom slučaju. Savjet: provjerite nisu li te dvije web stranice povezane.

Bonusi kladionica koji zahtijevaju višestruko vraćanje su neki od onih koje je najteže iskoristiti. Njihova priroda zahtijeva da osvojite nekoliko oklada. Kako bi zaradio na njima, kladioničar će se morati malo poigrati. Omjeri su naslagani protiv onoga koji se kladi i zato si online sportske kladionice mogu priuštiti da redovito nude takve bonuse. Sportski kockari rijetko zarađuju na njima, ali to ne znači da ne bi trebali pokušati. Ništa poduzeto, ništa dobiveno.

Imajte na umu da pokušaj ispunjavanja uvjeta za rollover gotovo uvijek prisiljava kladioničare na sport da napuste dobre prakse upravljanja novcem. Jedna je stvar biti nemaran s novcem kuće, ali potpuno je drugačije kada je kladioničar nemaran s vlastitim novčanim sredstvima. Igrači koji nemaju dobre vještine upravljanja novcem izvrsni su za sportske kladionice. To je jedan od načina na koji su postali neke od najprofitabilnijih tvrtki na planetu. Sretno kockanje!!

Razlog za promotivne kodove sportske kladionice

Vidjet ćete da u praksi mnogi bonusi kladionice zahtijevaju kod. Ovo nije opće pravilo, moguće je aktivirati neke promocije bez korištenja bonus koda, ali gotovo svaka stranica pokreće promocije koje zahtijevaju kodove s vremena na vrijeme. Sportski bonus kodovi najčešće se vide u promocijama besplatnog igranja i registracije.

Za to postoji vrlo jednostavan razlog: marketing. Na primjer, ako ponudite ponovno učitavanje bonusa koji daju veće stope podudaranja od uobičajenih kada se koristi kôd, privući ćete više pozornosti i imati priliku dobiti nove kupce. Zbog toga web stranice za sportsko klađenje često organiziraju takve promocije, a bonus kodovi uvijek privlače pažnju. Ove kodove morate upotrijebiti prije akcije koja pokreće bonus (na primjer, prije uplate).

Bonus na prvi depozit

Bonus na prvi depozit

Bonusi kladionica pri registraciji prilično su uobičajeni i mogu se vidjeti u gotovo svakoj sportskoj kladionici. Oni su često najveći bonusi kladionice. Bonus za prijavu odgovara vašem prvom depozitu po određenoj stopi. Na primjer, recimo da je stopa podudaranja ovog bonusa 200%: ako uplatite 20 EUR, dodatnih 40 EUR bit će pripisano na stanje vašeg računa. To je bonus za sportsko klađenje samo za nove kupce i obično se može iskoristiti jednom. Da biste vidjeli stvarni primjer, možete provjeriti Betus sportsku bonus ponudu. Često kad razmišljate o bonusima za prijavu, trebali biste pomisliti na besplatne ponude klađenja: ova dva pojma obično znače istu stvar.

Bonus bez depozita

Međutim, ono što se podrazumijeva pod besplatnom ponudom klađenja također može biti bonus bez depozita. Ova posebna promocija je možda najbolji bonus za klađenje jer nema potrebe za pologom da biste je iskoristili. Dovoljno je završiti proces članstva. Čim se prijavite sa svojim korisničkim imenom i lozinkom, vašem se računu dodjeljuje saldo za besplatnu okladu: pomoću nje možete staviti svoju prvu okladu za pravi novac. U tom pogledu, to je bonus bez rizika jer vas ne prisiljava na uplatu. Ako pronađete bonuse za besplatne oklade, nemojte ih propustiti.

Bonusi za ponovno učitavanje

Bonusi za ponovno učitavanje

Ovo su jedni od najboljih bonusa za klađenje. Poput bonusa za prijavu, oni odgovaraju vašim depozitima, ali nisu jednokratni i svi članovi mogu imati koristi. Drugim riječima, dobivate odgovarajući bonus svaki put kada napravite polog. Stopa podudaranja će naravno biti niska (10 - 25%), ali to je možda najbolji bonus za sportske kladionice na duge staze jer je dosljedan. Ponude ponovnog učitavanja vrlo su česte na web stranicama sportskog klađenja Europe bet.

Bonus za preporuke prijatelja

Ovu promociju nudi mnogo europskih kladioničarskih stranica. Kada se pridružite sportskoj kladionici, dobivate osobnu poveznicu za preporuku. Ako se netko od vaših prijatelja pridruži istoj sportskoj kladionici koristeći vašu vezu i uplati polog, dobit ćete mali dio (na primjer, 1% pologa). Stvar je u tome što obično ne postoji maksimalno ograničenje bonusa, tako da čak možete pronaći stotine prijatelja i dobiti dio svih njihovih depozita. Ako ste društvena osoba, ovo može biti jedan od najboljih kladioničarskih bonusa.

Bonus za poboljšane izglede

Bonus za poboljšane izglede

Ova se promocija obično nudi u kategoriji bonusa za klađenje uživo. Za određeni događaj, kladionica "boostuje" (povećava) izglede. Na primjer, recimo da je uobičajeni tečaj za događaj FIFA 2022 1,20. Kladionica može odlučiti ponuditi koeficijent 7,0 za prvenstvenu utakmicu. Ne dobivate gotovinski saldo, ali možete osvojiti prilično velike čak i s malim iznosima.

Povratni bonus

Ovo je obično poznato kao cashback/moneyback bonus. Kladionica vraća određeni postotak vaših gubitaka svaki tjedan/mjesec. Na primjer, ako ste prošli tjedan izgubili 1.000 EUR, sljedeći tjedan možete dobiti 100 EUR (10%) od toga. Obično je to automatski bonus (ne morate ništa učiniti), ne zahtijeva polog (zahtijeva gubitak novca) i nije potrebno klađenje, što ga čini jednim od najboljih bonusa u sportskim kladionicama.

Bonusi kladionice

Ostali bonusi kladionice

Kao što je gore spomenuto, postoji i mnogo drugih bonusa za sportsko klađenje: ovo su samo najpopularniji. Kladionica također može ponuditi sportske lojalne i VIP bonuse ili promocije za određene vrste oklada ili događaja, kao što su Squares bonus ili Survivor bonus. Možete čak iskoristiti prednosti natjecanja (tj. natjecanja u hendikepu) i turnira: Bit će mnogo promocija koje možete koristiti. Ako želite saznati više, provjerite naš vodič o tome kako pobijediti u sportskom klađenju: imamo stotine pouzdanih stranica za sportsko klađenje koje nude najbolje bonuse.

Uvjeti i odredbe bonus ponuda online klađenja

Objasnili smo kako funkcioniraju bonusi za sportsko klađenje i što možete očekivati od njih. Sada je vrijeme da razgovaramo o procjeni ovih bonusa: Kako pronaći savršeni bonus za sportsko klađenje? Naš popis kladionica po državama pomoći će vam, ali morate naučiti kako to učiniti i sami. Kao opće pravilo, obratite pozornost na sljedeće probleme kada procjenjujete bonuse:

FAQ o najboljim bonusima za sportsko klađenje

🙋 Koji je najbolji bonus za sportsko klađenje?

Svi bonusi za sportsko klađenje nude vam prednost, ali mislimo da su bonusi bez depozita najbolji, jer ne zahtijevaju od vas financijsku obvezu.

❓ Kako mogu pratiti najnovije ponude sportskih kladionica?

Često nas posjećujući. Svaki tjedan provjeravamo najnovije bonuse za sportske kladionice, biramo one najbolje i navodimo ih za vas. Ne koristite bonus prije nego što provjerite našu web stranicu.

⚽ Je li obavezno korištenje bonusa za sportsko klađenje?

Ne. Možete odlučiti isključiti se iz bonusa ako ga ne želite koristiti. Međutim, to može zahtijevati kontaktiranje korisničke podrške. Na primjer, ako ne želite koristiti ponudu za prijavu, obratite se podršci prije uplate kako bi vam je mogli onemogućiti.

🤑 Zašto postoje bonusi za sportsko klađenje?

Zbog konkurencije. Broj kladioničara je ograničen, ali je broj mjesta za klađenje neograničen. Svaka kladionica treba nove članove, a bonusi kladionica su najlakši način da ih dobijete.

🎁 Koja stranica nudi najbolji bonus za sportsko klađenje?

Ne postoji nijedna najbolja kladionica koja uvijek nudi najbolje bonuse za sportsko klađenje. Postoji nekoliko kladionica koje organiziraju povoljne promocije, a mi ih pokušavamo sve navesti.